Кошик
15 відгуків
ТОВ «ВІАПРОМ»
+380 (93) 810-01-80
Шафи та камери для розстоювання тіста
влево
  • Шафи та камери для розстоювання тіста, фото 2
  • Шафи та камери для розстоювання тіста, фото 3
  • Шафи та камери для розстоювання тіста, фото 4
  • Шафи та камери для розстоювання тіста, фото 5
  • Шафи та камери для розстоювання тіста, фото 6
вправо

Шафи та камери для розстоювання тіста

  • Під замовлення
clockВідправка з 19 травня 2024

30 000 

+380 (93) 810-01-80
повернення товару протягом 14 днів за домовленістю
Опис
Характеристики

Наші розстібні шафи виготовлені за італійською схемою. Кліматична установка виготовлена з неіржавкої сталі та обладнана  вентилятором для конвекції всередині шафи. Усе обладнання розташоване зовні та не займає корисної площі всередині камери, всередині розташовані тільки канали конвекції, що забезпечує рівномірний клімат усередині шафи. Окремо регульований вологий і сухий контур з індикацією й регулюванням вологості та температури. Автозаповнення й підтримання рівня води, повна автоматизація роботи шафи.

Розстібна шафа може бути як невеликих розмірів із прямим завантаженням дек, наприклад, для невеликої пекарні та слугувати столом під конвектомат, так і стаціонарним, розрахованим на завантаження візків необхідної кількості. Так само доробляємо доробку будь-якого вашого приміщення під камеру для розстоювання тіста: обшивка та утеплення стін, встановлення дверей, виготовлення та монтаж усього необхідного обладнання й автоматики, пусконаладкові роботи.

Здійснюємо виготовлення повного комплекту обладнання для ваших шаф, камер або кімнат для розстоювання тіста. До комплекту обладнання входить кліматична установка, із системою конвекції, щит керування з повним набором автоматики та датчиків, а також уся комутація. Цей комплект повністю скомпрощений  і підходить для самостійного встановлення в приміщенні замовника.

 

Для чого потрібна розстібна шафа:

Бродіння в хлібобулочних виробах найкраще проходить у разі дотримання певної температури та вологості повітря. Саме для цього й використовуються розстійні шафи, у яких створюється оптимальний для діяльності дріжджових бактерій мікроклімат. Пекарю досить покласти вироби в камеру та лише час від часу перевіряти їх готовність. Все інше за нього зробить шафу.

Температура для розстоювання тіста зазвичай регулюється в межах 33-40 °C, а вологість — 70-80%. Проте більшість шаф здатні підтримувати ширший діапазон температур аж до 90 °C. Ще одним важливим моментом є рівномірність нагрівання камери — чим вона вища, тим точнішою відбуватиметься розстоювання тесту в різних зонах. У професійних моделях для цього використовуються спеціальні вентилятори, які забезпечують циркуляцію теплого повітря, яка рівномірно прогрівається, на всьому його об'ємі.

Основні
Сфера использованияХарчова промисловість
Матеріал дверейСкло
Країна виробникУкраїна
Тип управлінняЕлектронне
Матеріал корпусуНержавіюча сталь
Джерело живленняЕлектрика
Інформація для замовлення
  • Ціна: 30 000 
Шафи та камери для розстоювання тістаШафи та камери для розстоювання тіста
Під замовлення
30 000 
+380 (93) 810-01-80

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner